Vonker maakt Vuur!
Logo Vonker

Vonker

Vuur ontstaat niet vanzelf. Een kleine vonk kan echter voldoende zijn om een groot vuur te doen ontbranden. Dit zelfde geldt voor kunst en cultuur: een kleine aanzet kan de basis vormen voor een levenslange passie. Met een vonker kun je een vurige elektrische ontlading doen ontstaan. Een vonk kan ook overslaan.

Daarmee is meteen de missie van Vonker duidelijk: wij willen de vonk zijn die een passie voor kunst en cultuur kan doen ontstaan, wij willen de vonk van ons eigen enthousiasme naar anderen doen overslaan.

Antwerpen
Vonker richt zich op de Vlaamse havenstad Antwerpen. Deze veelzijdige Bourgondische metropool biedt voor ieder wat wils. Van schitterende 17e-eeuwse schilderijen van P.P. Rubens tot de contemporaine haute couture van de Antwerpse Zes. En van sprankelend Belgisch Bier tot het donkerste van pure chocolade.

Sies en Lien Vonk-Ruttyn

Sies & Lien
Vonker is het resultaat van de spannende samenwerking tussen drs. Sies Vonk en lic. Lien Ruttyn. Beiden afgestudeerd in de Kunstgeschiedenis en vooral verliefd op Antwerpen. Hun kennis en ervaring als tentoonstellingsmaker en docent wordt samengevoegd om zo de klanten van Vonker juist dat ene kleine vonkje te bezorgen dat de brandende liefde voor de Antwerpse kunst en cultuur doet ontstaan.